Meteen naar de inhoud

Privé consult


Hoe ziet een consult bij mij er uit?

Als eerst vind ik het belangrijk dat we samen een fijne, veilige en vertrouwde sfeer creëren waar jij als begeleider alles mag, wil en kan vertellen. Wel zo prettig en op die manier kan ik je ook het beste helpen. We hebben contact via kanalen die voor jou fijn zijn, bijvoorbeeld via WhatsApp, bellen en/of mail, maar ik kom ook bij je thuis.

Voorafgaand aan het consult stuur ik een vragenlijst. Hierin staan vragen over allerlei onderwerpen, zoals medisch, gezinssamenstelling en dagindeling. Bij het huisbezoek kijk ik uiteraard naar de hond en welke signalen hij/zij laat zien met z’n lichaam, staart, oren en ogen.
Ik geef je uitleg over theorieën voor het opvoeden van een hond en combineer dat met wat ik observeer. Op die manier leer ook jij je hond beter kennen. Aan de hand van alle informatie en het consult leer ik je waarom je hond dit gedrag vertoont en geef ik handvaten om dit gedrag te voorkomen en/of te verbeteren.

Is er een langer hulptraject nodig? Dan wordt dit speciaal op maat gemaakt. Elke hond is anders, dus elke hond heeft andere begeleiding nodig. Hier wordt een uitgebreid verslag van gemaakt en naar je gemaild. Na een consult of traject blijf ik nog 4 weken bereikbaar voor vragen via telefoon of mail.

Wil jij mijn hulp? Stuur dan een bericht via het contact formulier of neem contact op via een van de andere mogelijkheden.

Een consult duurt 1,5 uur kost 80 euro exclusief reiskosten*
Een vervolg les/consult duurt 60 minuten kost 40 euro exclusief reiskosten*
Een consult in combinatie met de zintuigentuin kost 100 euro. Voor dit consult worden geen reiskosten in rekening gebracht.

* Reiskosten zijn 30 cent per kilometer, heen en terug vanaf mijn woonhuis.