Meteen naar de inhoud

informatieformulier

Wat leuk dat je gereserveerd hebt voor de zintuigentuin! Op deze pagina vindt je wat algemene informatie, regels en een informatie formulier. Om de ervaring in de zintuigentuin voor iedereen een succes te maken vraag ik je vriendelijk alles goed door te lezen en het formulier in te vullen en op te sturen. Alvast bedankt!

Algemene informatie:

Wanneer je een privé sessie geboekt hebt is deze 100 % privé. wanneer je een duo-sessie geboekt hebt is deze privé voor je eigen 2 honden (er zullen dus geen vreemde honden gekoppeld worden door mij). Er is tussen alle sessies (van 45 minuten) 15 minuten pauze om alle hondjes die komen en gaan rustig de tijd te geven om dit te doen. Het is dus niet fijn als je onnodig lang blijft hangen op het terrein of te vroeg komt. Er kunnen namelijk honden komen die erg angstig zijn voor andere honden en mensen, houdt hier dus rekening mee. Ben je per ongeluk eerder? Blijf dan in de auto zitten tot ik je kom halen.

  • Om het binnen wat schoner te houden is het fijn als de hond voorafgaand aan de sessie heeft kunnen plassen en poepen. Mocht de hond hierna nog steeds binnen een plasje doen? Geen paniek, laat de hond dit vooral doen! We ruimen het daarna gewoon netjes op.
  • Houdt de hond buiten ten alle tijde aangelijnd. Je komt binnen via een sluis, in deze sluis geef ik aan wanneer de lijn bij de hond los mag en dan kan de sessie beginnen.
  • Het is ten strengste verboden om aversieve middelen bij de hond aan te hebben! slipkettingen, sliplijnen, ecollars, halti’s etc zijn niet welkom!!
  • Tijdens de sessie wordt een hond niet gedwongen iets te doen wat hij/zij niet wilt doen. Er worden geen commando’s gegeven en we laten de hond zelf kiezen wat hij wilt doen.
  • Geef de hond na een snuffelsessie voldoende tijd om alles te verwerken. Geef dus voldoende tijd om weer te rusten en slapen. Soms heeft een hond hier wel 2 dagen voor nodig.
  • Er is maar 1 begeleider per hond toegestaan.
  • De sessie kan vroegtijdig worden afgebroken wanneer ik denk dat dit beter voor het welzijn van de hond(en) is!!

Informatie formulier, graag invullen voor aanvang van de snuffelsessie: Wanneer er meer dan 1 hond komt graag de andere hond benoemen bij de bijzonderheden.

06-12345678
Bij een kruising graag grootte vermelden
Blessures, ziekte etc..
heeft jouw hond allergieën? Angsten? Pijn? Of iets anders wat belangrijk is om te weten?
Hoe heb je mijn zintuigentuin gevonden?

Adres:

Schippersvaartweg 81 in Noordwijkerhout. In de schuur achter het woonhuis!
Aan het begin van de oprit wordt het aangegeven met een klein bordje met 3 hondjes er op.

Dankjewel voor het lezen en invullen! Tot snel!